Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری ازائه گزارش عملکرد ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان در سال ۹۶ صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مصطفی نوریان رئیس سازمان بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان در این نشست در رابطه با اقدامات انجام شده در راستای به سازی وضعیت زائرین در اربعین امسال گفت: رفع نیاز زائرین اولین و اصلی ترین اولویت ما در ستاد بود و ارائه خدمات رفاهی را در قالب احداث موکب های متعدد به انجام رساندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طرح رسمی سازی مراسم پیاده روی اربعین از سال ۱۳۹۲ آغاز شد، اما در آن سال موفق عمل نکرد و بیشتر در قالب یک طرح باقی ماند. در سال ۹۳ دولت پا به عرصه گذاشت اما به دلیل اقدام دیرهنگام باز هم این اقدام منجر به فعالیت خاصی نشد. در سال ۹۴دولت با حضور به موقع و سازمان دهی بهتر وارد عمل شد و عملکرد دولتی نسبت به سال های گذشته بهتر بود اما همچنان بسیاری از نیروهای مردمی فعال تر بودند و خدمات بهتری ارائه کردند. سر انجام در سال ۹۵ دولت به صورت گسترده و رسمی شروع به فعالیت کرد و وزارت کشور مسئولیت اجرای مراسم پیاده روی روز اربعین را بر عهده گرفت و مسئولیت رسمی این کار در استان ها به استانداری و شخص استاندار محول شد.

وی بااشاره به اینکه امسال از خرداد ماه با ابلاغ رسمی استاندار ۱۳ کمیته برای سازماندهی این امر در اصفهان تشکیل شده است عنوان کرد: بیشتر مسئولیت برگزاری این مراسم بر عهده سازمان بازسازی عتبات و عالیات است، زیرا پرکارترین بخش این پروسه پذیرایی و اسکان زائرین در خاک عراق است که رسما بر دوش سازمان بازسازی قرار دارد.

رئیس سازمان بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان ادامه داد: در طول مدت آماده سازی مقدمات  روزانه و حتی در ایام تعطیل ۱۰ نفر روزی ۷ ساعت در مجموعه فعالیت مستمر داشته اند تا هماهنگی ها به نحو احسن صورت بگیرد و ارائه خدمات به زائرین در بالاترین سطح انجام شود.

وی از برگزاری مرحله اول ثبت نام داوطلبان خبر داد و اظهار کرد: مرحله اول ثبت نام داوطلبان ایجاد موکب بود که در این مرحله ۶۵ داوطلب در سطح استان اقدام به ثبت نام کردند.

وی افزود: پس از احراز صلاحیت افراد ثبت نام کرده فرم هایی برای تکمیل اطلاعات افراد فعال در موکب در اختیار داوطلبان قرار گرفت. بنا به قوانین وضع شده در هر موکب می باید یک روحانی ، یک مدیر اجرایی و ۳ نفر به عنوان اعضای هیئت امنا حضور داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه هر ساله به دلیل غیرسازمان یافته بودن برپایی موکب ها و عدم تسلط بر افرادی که به عنوان خادم در موکب ها حضور دارند مشکلاتی بروز می کرد و امسال بنا به تصمیم دو کشور تلاش در جهت شناسنامه دار کردن موکب ها به صورت جدی انجام شد، گفت: بنا به اعلام وزارت کشور سهم استان اصفهان در پذیرایی و اسکان زائرین ۴۰ هزار نفر است که شامل ده هزار نفر اسکان شبانه و سی هزار نفر پذیرایی و اسکان موقت روزانه است که به لطف خدا و استقبال خوب مردم ما توانایی اسکان شبانه ۲۴۵۰۰ هزار نفر و اسکان روزانه و تغذیه ۶۰ هزار نفر را در موکب ها داریم که این سه برابر آمار اعلام شده از سوی وزارت کشور است.

مصطفی نوریان یادآور شد: طرح جدیدی که امسال و در خلال اربعین ۹۶به انجام رسید طرح اشتراک و همکاری افراد ایرانی و عراقی در موکب هاست و به دلیل توانایی بیشتر ایرانی ها در برپایی چادر و اسکان شبانه و تسلط بیشتر عراقی ها در پذیرایی به علت دسترسی محلی به مواد غذایی و امکانات، در سی و پنج موکب اصفهان این فعالیت مشترک صورت گرفت. سازمان بازسازی برای افراد خادم در موکب ها ۱۵۰۰ ویزای رایگان برای این افراد صادر کرده است.

وی افزود: در حال حاضر مجموعه ۳۵۰۰ تن کالا که شامل ۱۵۰۰ تن مواد غذایی و ۲۵۰۰ تن کالای خواب و سرویس های بهداشتی و وسایل آشپزخانه است به وسیله حدود ۴۶۵ دستگاه تریلی و کامیون و کامیونت برای اربعین آماده سازی شده و از این تعداد ۱۸۰ دستگاه ماشین همراه لوازم به خاک عراق رسیده اند و ۲۸۰ دستگاه ظرف هفته پیش رو به عراق می روند.

وی افزود: موکب های استان اصفهان از ۱۰ آبان ماه آماده ارائه خدمات هستند، اما عمده مواکب مستقر در کربلا ۷ روز به مسافرین محترم خدمات ارائه می کنند، سه روز قبل از اربعین و روز اربعین و سه روز بعد از آن که در سه روز اول سیر افزایشی مسافر و در سه روز پایانی سیر کاهشس دارد.

وی همچنین یادآور شد: مواکب تا ۲۱و ۲۲ آبان ماه در کربلا و عراق بر پا و آماده خدمت رسانی به زائرین هستند.

نوریان در پایان صحبت های خود ضمن تشکر از مردم خیّر استان اعلام کرد که در سیر انجام این مراسم بزرگ حتی یک ریال پول دولتی هزینه نشده است و تمام این کارها با کمک مردم صورت گرفته است.

او همچنین ضمن گلایه از فعالیت کم استانداری در آماده سازی مقدمات از مردم استان خواست تا نذورات و کمک های خود را به سازمان بازسازی عتبات عالیات تحویل دهند که متولی رسمی این کار است. او اعلام کرد نذوراتی که مردم مستقیما در ضریحین مطهر می برند صرف امور جاری کشور عراق می شود و به دست سازمان نمی رسد.

رئیس سازمان بازسازی عتبات عالیات در پایان جلسه از برخی از اقدامات عمرانی سازمان در طی ماه های گذشته خبر داد.

او از پروژه صحن حضرت زهرا (س) به عنوان شاخص ترین پروژه این سازمان خبر داد و گفت: این پروژه در ۵ فاز و در ۴ طبقه در حال ساخت است که شامل طبقه اول سریس های بهداشتی و خدمات، طبقه همکف زائرسرا، طبقه دوم کتابخانه و موزه، طبقه سوم حوزه علمیه و طبقه چهارم مرکز شیعه شناسی است.

وی اعلام کرد که تاکنون مبالغی بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان برای بازسازی عتبات هزینه شده و تا پایان پروژه ها به مبلغی در حدود همین میزان نیاز است./

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: مدیریت پسماند در شهر بزرگی همچون اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد و تلاش‌های بسیار زیادی در این دوره مدیریت شهری در این حوزه انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: محیط زیست بحث بسیار اساسی در تمام دنیا بوده و چرخه حیات ما به آن وابسته است، مدیریت پسماند در شهر بزرگی همچون اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد.

وی با بیان اینکه تلاش‌های بسیار زیادی در این دوره مدیریت شهری در حوزه مدیریت پسماند انجام شده است، افزود: امروز بهره‌برداری از تصفیه شیرابه پسماند که بسیار خطرناک است را خواهیم داشت، آغاز عملیات احداث کارخانه بازیافت پسماند ساختمانی با ظرفیت ۱۸۰۰ تن در روز انجام می‌شود.

خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 751654

دیگر خبرها

  • جریان آزادی‌خواهی غزه در اربعین پیش رو تجلی ممتازی خواهد یافت
  • ماجرای غزه اربعین سال ۱۴۰۳ را متفاوت و منحصر به‌فرد کرده است
  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • ضرب الاجل یک ماهه به سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج برای ساماندهی قطعه هنرمندان
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است